Kokosová smetana - Nová výzva pro vaše chuťové pohárky

Kokosová smetana od MaS představuje bohatý a krémový extrakt ze zralých kokosových ořechů, pěstovaných s láskou na malých rodinných farmách indonéských farmářů. Každá lahůdka z této kokosové šlehačky je výsledkem první extrakce, což zaručuje nejintenzivnější chuť a aroma, srovnatelné s extra panenským olivovým olejem.

 

Klíčová charakteristika:

Jemná a krémová konzistence: Kokosová smetana od MaS má hustou, ale stále tekutou konzistenci, což ji činí ideální pro použití při vaření a pečení. Je hladká a neobsahuje žádné nežádoucí kousky.

Bez GMO: Kvalita je pro nás klíčová, a proto naše kokosová smetana je bez geneticky modifikovaných organismů, což zajišťuje čistotu a přírodnost.

Vysoký obsah draslíku: Pro zdravý životní styl přinášíme kokosovou smetanu s vysokým obsahem draslíku, který je pro tělo klíčový.

 

smetana-cl

 

Použití v Kuchyni:

MaS kokosová smetana se stala tajným ingrediencí mnoha kuchařů a milovníků dobrého jídla. S její šťavnatou strukturou a jedinečnou chutí se stala všestranným partnerem pro sladké i slané pokrmy.


V Asijské Kuchyni:

Díky své bohaté chuti a tropickému nádechu je oblíbená v asijské kuchyni. Používá se v nejrůznějších curries, polévkách a dezertech, přidávajíc svůj bohatý a hřejivý charakter.

V bezlektózové a vegan kuchyni:

Vychlazená kokosová smetana se může stát výtečným toppingem pro dezerty nebo jako náhrada za kravskou šlehačku v bezlektózových a veganských receptech.


Oceněná chuť:

MaS kokosová smetana byla oceněna cenou Monde Selection v letech 2017-2023, což potvrzuje její výjimečnou kvalitu a potěšení pro chuťové buňky.

 

smetana-cl2

 

MaS kokosová smetana je více než jen ingredience; je to exotická cesta přímo do srdce indonéských rodinných farem. Pro nás je každá lahůdka nejen chutí, ale i příběhem a péčí malých farmářů. Používáme pouze první extrakci, což přináší nejintenzivnější chuť a aromat, srovnatelný s extra panenským olivovým olejem.

Naše kokosová smetana je krémová, avšak stále lehce tekutá. Bez kousků, je snadno použitelná při vaření a pečení, zároveň má nádherně hladkou konzistenci. Bez GMO a s vysokým obsahem draslíku je zárukou kvality.

MaS kokosová smetana se stala tajnou přísadou mnoha kulinářských mistrovských děl. Její šťavnatá struktura a unikátní chuť ji činí všestranným doplňkem pro sladké i slané pokrmy, přidávající tropický nádech do každého sousta.

Využijte MaS kokosovou smetanu ve vaší kuchyni. Přidejte ji do asijských curry, polévek a dezertů pro bohatou a hříšně dobrou chuť. Vychlazená může být vyšlehaná na výborný topping nebo ozdobu dezertů. Pro ty, kdo hledají bezlaktózovou a veganskou alternativu, je ideální náhradou za kravskou šlehačku.

 

Zajímá vás více informací k použitým surovinám a produktům?

Napište nám na email: objednavky@foodoku.cz, vždy rádi a nápomocně odpovíme, abyste si u nás vybrali ty správné suroviny do své kuchyně.

Sledujte náš Facebook a Instagram.