Náš příběh

Jsme rodinná firma. Milujeme cestování, kvalitní jídlo, autentické chutě, provotřídní suroviny a svou práci.

Postupně jsme spojovali síly členů naší rodiny - odborníky se zkušenostmi v oblasti gastro segmentu, služeb, obchodu a marketingu.

new

V gastro segmentu jsme vyrostli postupně. Naše začátky vedly od založení úspěšné školy vaření, přes cateringové služby až po vybudování stabilní sítě asijských restaurací nové generace.

Se zákazníky pracujeme dlouhodbě. Dovedeme vytipovat různé potřeby, máme zkrátka nos na to, co chcete. Umíme najít ty správné dodavatele, vyjednávat s nimi vzájemnou spolupráci, otestovat produkty, vybrat ty nejlepší a dostat je až k vám.

Než zařadíme jakýkoli nový produkt do našeho portfolia, nejprve jej pečlivě zkoušíme v našich kuchyních. Vaří s nimi tým osvědčených asijských kuchařů, kteří mají vzdělání v oboru a mnohaletou praxi. Posuďte sami, vždyť denně uvaří přes 2.500 obědů. Zhodnotí kvalitu našich novinek a dají nám kvalifikovaná doporučení. K našim zákazníkům se tak dostanou pouze nejkvalitnější, hodnotné a osvědčené produkty, které opravdu stojí za to.

Nyní se proto věnujeme distribuci originálních exotických surovin prvotřídní kvality, přinášíme je na evropský trh spolu s dalšími vybranými produkty světové gastronomie.