LIJJAT Papadum římský kmín

Kód: 258
Novinka
Neohodnoceno
65 Kč
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
9.10.2024

Papad je vynikající křupavá indická příloha, která dodá každému jídlu šťávu a texturu.

Detailní informace

Autentické suroviny
Autentické suroviny
Jsme výhradní dodavatelé autentických Asijských a Indických surovin.
Odzkoušeno profesionály!
Odzkoušeno profesionály
Naše produkty jsou důkladně odzkoušeny nejlepšími Asijskými i Indickými kuchaři.
Ověřený obchod!
Ověřený obchod
Máme zkušenosti přes 10 let v oboru a stovky spokojených zákazníků.
Máme zkušenosti!
Máme zkušenosti
Máme zkušenosti z vlastních sítí restaurací, které provozujeme přes 10 let.

Detailní popis produktu

Vyrábí se z černé gramové fazolové mouky a dochucuje se kořením, jako je kmín, černý pepř, asafoetida nebo chilli.

Použití:

  • v indické kuchyni se často podává jako příloha k hlavním jídlům. Můžete ji kombinovat s rýží, kari, dalem nebo jakýmkoli jiným pokrmem.
  • je fantastický předkrm nebo samostatná svačina. Jednoduše je opečte nebo osmažte do křupava a pak je podávejte s čatní, nakládanou zeleninou nebo omáčkami k namáčení.
  • můžete také přidat do závitků nebo rolek, abyste získali další křupavou chuť. Stačí ho rozlámat na kousky a před zabalením jím posypat náplň.
  • lze použít jako křupavou polevu na saláty, kterým dodá jedinečnou strukturu a chuť.
  • křupavý papad lze použít jako přílohu k polévkám nebo dušeným pokrmům, kterým dodá křupavý nádech.

Doporučený způsob přípravy:

Smažení: V hluboké pánvi rozehřejte olej. Pomocí kleští ponořte každý papad na 5 až 10 s do oleje a poté jej vyjměte a položte na papírovou utěrku, abyste odstranili přebytečný olej.

Mikrovlnná trouba: Ohřívejte po jednom papadu při vysokém stupni po dobu 30 až 45 s.

Opékání nad ohněm: Pomocí kleští podržte každý papad nad otevřeným plamenem o nízké až střední intenzitě. Postupně je ohřívejte z obou stran, dokud papad není křupavý.

INFORMACE PRO VELKOOBCHODNÍ ZÁKAZNÍKY: počet kusů v kartonu - 80 ks

Složení: černá hrachová mouka (uridová) 78 %, asafoetida, římský kmín 1,5 %, sůl, uhličitan vápenatý, sezamový olej

  • Objem: 200 g
  • Země původu: Indie
  • NUTRIČNÍ A ENERGETICKÁ HODNOTA:
  • Výživové údaje na 100 g:
  • Energetická hodnota: 1286 kJ/ 307 kcal
  • Tuky: 8,8 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 2,6 g
  • Sacharidy: 31,5 g, z toho cukry: 2,3 g
  • Bílkoviny: 0,7 g
  • Soli: 0,8 g

 Další autentické suroviny, které jsou nepostradatelnou součástí indické a asijské kuchyně:

Kokosová mléka

Originální koření

Naše bleskové omáčky

Mohlo by se hodit:

Nejčastější chyby při přípravě indické kuchyně se týkají koření

Recept na Tikka masala

Doplňkové parametry

Kategorie: Přílohy
Hmotnost: 0.2 kg