LIJJAT Papadum římský kmín
Kód: 258Detailní popis produktu
Vyrábí se z černé gramové fazolové mouky a dochucuje se kořením, jako je kmín, černý pepř, asafoetida nebo chilli.
Použití:
- v indické kuchyni se často podává jako příloha k hlavním jídlům. Můžete ji kombinovat s rýží, kari, dalem nebo jakýmkoli jiným pokrmem.
- je fantastický předkrm nebo samostatná svačina. Jednoduše je opečte nebo osmažte do křupava a pak je podávejte s čatní, nakládanou zeleninou nebo omáčkami k namáčení.
- můžete také přidat do závitků nebo rolek, abyste získali další křupavou chuť. Stačí ho rozlámat na kousky a před zabalením jím posypat náplň.
- lze použít jako křupavou polevu na saláty, kterým dodá jedinečnou strukturu a chuť.
- křupavý papad lze použít jako přílohu k polévkám nebo dušeným pokrmům, kterým dodá křupavý nádech.
Doporučený způsob přípravy:
Smažení: V hluboké pánvi rozehřejte olej. Pomocí kleští ponořte každý papad na 5 až 10 s do oleje a poté jej vyjměte a položte na papírovou utěrku, abyste odstranili přebytečný olej.
Mikrovlnná trouba: Ohřívejte po jednom papadu při vysokém stupni po dobu 30 až 45 s.
Opékání nad ohněm: Pomocí kleští podržte každý papad nad otevřeným plamenem o nízké až střední intenzitě. Postupně je ohřívejte z obou stran, dokud papad není křupavý.
INFORMACE PRO VELKOOBCHODNÍ ZÁKAZNÍKY: počet kusů v kartonu - 80 ks
Složení: černá hrachová mouka (uridová) 78 %, asafoetida, římský kmín 1,5 %, sůl, uhličitan vápenatý, sezamový olej
- Objem: 200 g
- Země původu: Indie
- NUTRIČNÍ A ENERGETICKÁ HODNOTA:
- Výživové údaje na 100 g:
- Energetická hodnota: 1286 kJ/ 307 kcal
- Tuky: 8,8 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 2,6 g
- Sacharidy: 31,5 g, z toho cukry: 2,3 g
- Bílkoviny: 0,7 g
- Soli: 0,8 g
Další autentické suroviny, které jsou nepostradatelnou součástí indické a asijské kuchyně:
Mohlo by se hodit:
Nejčastější chyby při přípravě indické kuchyně se týkají koření
Doplňkové parametry
Kategorie: | Přílohy |
---|---|
Hmotnost: | 0.2 kg |