Blog, Strana 7

Jaké jsou základní suroviny indické kuchyně?

Indická kuchyně je stejně pestrá a chuťově rozmanitá jako samotná země. Syté barvy a specifická chuť indického koření promění jakékoliv obyčejné jídlo v exotickou delikatesu provoněnou sluncem. Pikantní směsi koření ukojí nejednoho milovníka pálivých...

Tapiokový puding s mangovým pyré

Tapiokový puding s mangovým pyré z kokosového mléka oslazený medem. Jednoduchá a rychlá příprava. Vynikající a zdravá svačina pro děti i mlsání pro gurmány. Počet porcí: 6-8 (podle velikosti pohárků)            &nbs...

Šlehačková bábovka bezlaktózová

Šlehačková bábovka z kokosové smetany bezlaktózová Šlehačková bábovka bezlaktózová z kokosové smetany má snadnou a rychlou přípravu. Pro ty, kteří mají laktózovou intoleranci i ty, kteří mají rádi kokosové mléko.   Příprava: 15min + 30mi...

Thajská kokosová polévka

Thajská kokosová polévka Thajská kokosová polévka, kterou rychle připravíte podle jednoduchého receptu a bez hromady složitých ingrediencí. Chutná jako prává a originál z Thajska. Počet porcí: 4-6             ...

Kokosová šlehačka

Kokosová šlehačka s kakaem a medem anebo s mangovým pyré Kokosová šlehačka je šlehaná bezlaktózová pochoutka, kterou připravíme vyšleháním tučného kokosového mléka spolu s medem a zdobíme ovocem. Jednoduchý dezert.   Počet porcí: 4-6 &n...