Kokosová šlehačka

Kokosová šlehačka s kakaem a medem anebo s mangovým pyré
 
Počet porcí:
  • 4-6
 
Příprava:
  • 30min
 
Suroviny:
  • 400ml M&S Kokosové mléko 21%
  • 30g Kakao
  • 70ml Med
  • 100ml Mangové pyré (v případe, že nepoužijeme kakao)
  • Drobné ovoce na ozdobení
 
Postup:
  • Z kokosového mléka vyšleháme v robotu šlehačku, trvá to déle než z kravské smetany.
    • Je potřeba mít kokosové mléko dobře vychlazené
    • a dá se to připravit jen z kokosového mléka, které obsahuje vyšší podíl tuku než 20%, kokosové mléko M&S má 21%.
  • Před koncem přidáme med a kakaom, na závěr ozdobíme drobným ovocem.
  • V případě, že nepoužijem kakao, vyšleháme jen šlehačku s medem a na dno poháru dáme mangové pyré. Pohár dozdobíme drobným ovocem.