Šlehačková bábovka z kokosové smetany bezlaktózová
Šlehačková bábovka bezlaktózová z kokosové smetany má snadnou a rychlou přípravu. Pro ty, kteří mají laktózovou intoleranci i ty, kteří mají rádi kokosové mléko.
Příprava:
- 15min + 30min pečení
Suroviny:
- 200ml M&S kokosového mléka 21%
- 4 vejce
- 220g špaldové mouky
- 200g cukru (nejlépe kokosový anebo třtinový, nerafinovaný)
- 1 prášek do pečiva bez fosfátů
- špetka skořice
Postup:
- Všechny suroviny smícháme dohromady, prášek do pečiva rozmícháme nejprve v mouce.
- Můžeme použít mixér anebo ruční šlehač pro nadýchanější těsto.
- Nalijeme do vymazané a vysypané formy.
- Pečeme 30min na 170C.
Mohlo by vám také chutnat:
Zajímá vás více informací k použitým surovinám a produktům? Napište nám na email: objednavky@foodoku.cz, vždy rádi a nápomocně odpovíme, abyste si u nás vybrali ty správné suroviny do své kuchyně.