Šlehačková bábovka bezlaktózová

Šlehačková bábovka z kokosové smetany bezlaktózová

Šlehačková bábovka bezlaktózová z kokosové smetany má snadnou a rychlou přípravu. Pro ty, kteří mají laktózovou intoleranci i ty, kteří mají rádi kokosové mléko.
 

Příprava:

  • 15min + 30min pečení
 
Suroviny:
  • 200ml M&S kokosového mléka 21% 
  • 4 vejce
  • 220g špaldové mouky
  • 200g cukru (nejlépe kokosový anebo třtinový, nerafinovaný)
  • 1 prášek do pečiva bez fosfátů
  • špetka skořice
 
Postup:
  • Všechny suroviny smícháme dohromady, prášek do pečiva rozmícháme nejprve v mouce.
  • Můžeme použít mixér anebo ruční šlehač pro nadýchanější těsto.
  • Nalijeme do vymazané a vysypané formy.
  • Pečeme 30min na 170C.

  

Mohlo by vám také chutnat:

 

Zajímá vás více informací k použitým surovinám a produktům? Napište nám na email: objednavky@foodoku.cz, vždy rádi a nápomocně odpovíme, abyste si u nás vybrali ty správné suroviny do své kuchyně.

Sledujte náš Facebook a Instagram