Heera Hořčičné semínko hnědé 100g
Kód: 161Detailní popis produktu
Podporuje účinek jiných koření použitých při vaření daného pokrmu. Stimuluje trávení a likvidují toxiny. Urychluje metabolismus.
Použití:
Hořčice celá se využívá zejména k přípravě pokrmů východní kuchyně. Výborně se hodí k nakládání zeleniny, hub nebo k přípravě některých omáček či k marinování ryb.
Doporučujeme vyzkoušet:
Osmahnout hořčici na oleji a jakmile začnou semínka pukat, přidat zeleninu. Pro získání ostřejší chuti smíchejte suchou hořčici se studenou vodou a nechte stát asi 15 min. Používáte-li sušenou hořčici do dušených pokrmů, lze jí přidat i do oleje, ve kterém jste smažili cibuli a česnek.
SPECIFIKACE:
- Složení: hořčičné semínko hnědé
- Objem: 100 g
- Země původu: Indie
- NUTRIČNÍ A ENERGETICKÁ HODNOTA:
- Výživové údaje na 100 g:
- Energetická hodnota: 1949 kJ/ 469 kcal
- Tuky: 28,8 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 1,5 g
- Sacharidy: 20,2 g, z toho cukry: 6,8 g
- Bílkoviny: 24,9 g
- Soli: 0,03 g
Další autentické suroviny, které jsou nepostradatelnou součástí indické a asijské kuchyně:
Naše bleskové omáčky
Chleby a placky
Asijské potraviny
Mohlo by se hodit:
6 tipů, kam přidat indické směsi koření
Snažíte se v kuchyni experimentovat?
6 druhů koření, bez kterých se indické jídlo neobejde
Doplňkové parametry
Kategorie: | Originální koření |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Heera je jednou z vedoucích značek v chuti a kvalitě v kategoriích koření, luštěniny, omáčky, pasty a další speciality a ingredience především pro exotickou kuchyni.