Heera
Webová stránka značky: Heera
Heera je jednou z vedoucích značek v chuti a kvalitě v kategoriích koření, luštěniny, omáčky, pasty a další speciality a ingredience především pro exotickou kuchyni.
Roasted Vermicelli jsou lehce pečené tenké nudle, které se používají do nejrůznější pokrmů indické kuchyně.
Kód: 143
Rozdrcením vybraných nejpálivějších červených papriček vznikne koření, které obsahuje viditelné kousky celých papriček včetně semínek.
Kód: 162
Hořká, pálivá, aromatická semena hnědé hořčice se používají do polévek anebo dušených pokrmů, při výrobě hořčice nebo při nakládání zeleniny.
Kód: 161
Zralé plody koriandru mají sladké, peprně vonné, kořeněné aroma.
Kód: 158
Jedná se o velice chutné a všestranné koření, které má charakteristickou pronikavou dřevitou vůni a chuť. Ta naše pochází přímo z Indie.
Kód: 125
Česnekový prášek je vhodnou alternativou čerstvého česneku. Použijte 1/2 čajové lžičky namísto 2 stroužků čerstvého česneku.
Kód: 166
Jedna z nejznámějších mírně pálivých indických směsí koření. Má větší podíl kurkumy a skořice a výraznou aromatickou vůni i chuť.
Kód: 127
Jedna z nejznámějších hodně pálivých indických směsí koření. Má větší podíl chilli a výraznou aromatickou vůni i chuť.
Kód: 126
Římský kmín celý patří k základnímu koření indické kuchyně. Má příjemnou, silně aromatickou vůni a ostrou, kořeněnou chuť.
Kód: 151
Jemný prášek aromatické rostliny, jejíž chuť je lehce štiplavá a slabě ovocná s nádechem citrusu.
Kód: 167
Díky vysokému obsahu železa a bílkovin vhodná pro vegetariány, rovnoměrné uvolňování glukózy do krve ocení diabetici. Její výhodou je rychlá příprava.
Kód: 129
Bezvaječné dlouhé tenké nudle - hnízda jsou italské semolinové těstoviny.
Kód: 142
Stránka 1 z 3 -
25 položek celkem