Blog, Strana 3

Hledáme ambasadory pro značku Foodoku

Máš stejnou vášeň pro vaření jako my? Pojď vařit s námi! Jsi blázen do jídla, rád/a vaříš a zároveň jsi fanouškem (nejen) indické kuchyně? Zvládáš budovat vlastní značku na sociálních sítích, nebo jen ráda vaříš, fotíš a točíš videa? Máš na svýc...

5 největších mýtů o indické kuchyni

„Což takhle dát si indii?“ Pokud jste indickou kuchyni dosud neochutnali, začínáte mít při téhle otázce obavy, co vás vlastně čeká. Z doslechu víte, že každé indické jídlo je kvůli chilli téměř nepoživatelné, že Indové neumí dobře připravit maso...

Nejčastější chyby při přípravě indické kuchyně se týkají koření

Ať už s indickou kuchyní začínáte, nebo jste naopak zkušení, vždy je dobré si připomenout, čemu se při přípravě tradičních indických jídel rozhodně vyhnout. V následujícím článku vám proto odhalíme nejčastější chyby, které mohou za váš kuli...

Jak na Muttar Paneer téměř bez práce

Indický Muttar Paneer uvaříte i s minimem zásob V zimě, když mrzne až praští a vy máte to štěstí, že můžete lenošit hezky v teple domova, je ideální čas na hřejivě pikantní indické jídlo. Jenže co dělat, když je vaše lednice poloprázd...

Královská Navratan korma vám zpestří předvánoční půst

Kdo chce na Štědrý den spatřit zlaté prasátko, musí se celý den postit. A kdo chce odlehčit svému zažívání i váze, může začít už první adventní neděli, jak bývalo zvykem v minulosti.    V rámci předvánočního půstu se musíte držet 2 z...

Uvařte si nejrychlejší Tadka Dal

Máte rádi luštěniny, ale nedopřáváte si je zrovna často. Možná vás odrazuje zdlouhavý postup jejich přípravy. Existuje však extra rychlý způsob, jak je dostat do jídelníčku, a přitom nestrávit hodiny u plotny. Jmenuje se Tadka Dal. Fantasticky dobrá...