Podzim je tady a s ním i tradiční čas halloweenských, „rozchechtaných“ dýní. Pokud se letos chystáte na oblíbený dlabací workshop ve velkém, budou se vám hodit tipy, jak zbývající dýně zužitkovat. Máme pro vás recept na lahodnou polévku v indickém st...
Blog, Strana 4
Když to s indickou kuchyní myslíte vážně, když se nehodláte spokojit s její umírněnou, evropskou verzí, ale chcete ji poznat v její skutečné, pouliční podobě, pak musíte vědět, že je opravdu ostrá, ostrá, ostrá. Přestože nabízí pár jemnější pokrmů pr...
První zářijové dny, kdy přívětivý prázdninový režim opět nabírá standardní otáčky, přináší nové výzvy v kuchyni. Jak si i v nabitém pracovním programu dopřát skvělý oběd, a přitom neproměnit tvůrčí odpoledne v siestu? Abyste se pro nedostatek času n...
Kuchyni dálného východu reprezentuje obrovské množství specialit, které můžete u nás ochutnat v čínských, vietnamských, japonských, korejských nebo indických restauracích. Vybrat jednu typickou orientální lahůdku je však téměř nemožné. Je...
SWAD Goan fish curry hotová omáčka je autentické rybí curry s bohatou kokosovou chutí, kari listy a kurkumou. Díky naší hotové omáčce budete schopni si Goan rybí curry připravit doma během 20 minut, a to v masové i vegetariánské verzi. Návod na...
Prázdniny jsou časem dobrodružných výprav. Ne každý má ovšem příležitost uskutečnit vysněnou dalekou cestu. Závan exotiky si ale můžete dopřát klidně ve stínu lípy. Naplánujte si s rodinou neotřelou zábavu – jeden den v Indii. Vyrobte si s&...